review : ”HUDA BEAUTY ROSEGOLD REMASTERED”

Ξεχωριστή μου απόχρωση σε χαιρετώ,

Σήμερα βρίσκομαι εδώ για να σου μιλήσω για την Rose Gold Palette REMASTERED από Huda Beauty. Η συγκεκριμένη παλέτα είναι η αναβαθμισμένη έκδοση της πρώτης παλέτας που κυκλοφόρησε από την συγκεκριμένη εταιρεία. Έκανε την εμφάνιση της στις 22 Μαΐου του 2018.

Στα χέρια μου ήρθε από το περσινό Black Friday και αυτό γιατί στην επίσημη ιστοσελίδα είχε έκπτωση σχεδόν 60%. Για να είμαι ειλικρινής ήθελα απλά να δοκιμάσω από αυτήν την εταιρεία, και δεν το έχω μετανιώσει καθόλου.

Σε αυτό το σημείο να διευκρινίσω ότι η επίσημη ιστοσελίδα και οι αποστολές για χώρες Ευρωπαϊκής Ένωσης γίνονται από το Ντουμπάι όπου εκεί είναι και η έδρα της εταιρείας. Προπληρώνεις τους φόρους στο check out, και η παράδοση γίνεται με DHL μέσα σε λίγες μέρες.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ Αρχικά εξαιρετική συσκευασία και εάν τη συγκρίνουμε με την αρχική εκδοχή της συγκεκριμένης παλέτας τότε η αναβάθμιση ήταν απόλυτη επιτυχία.

Όπως μπορείς να διακρίνεις έγιναν αρκετές αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση. Αρχικά προστέθηκε καθρέφτης ο οποίος προηγουμένως δεν υπήρχε πριν και έτσι οι αποχρώσεις δεν είναι τόσο “εκτεθειμένες”. Επίσης σύμφωνα με bloggers που έτυχε να δοκιμάσουν και τις δύο εκδοχές διαπίστωσαν ότι μαζί με όλα τα άλλα αναβαθμίστηκε και η φόρμουλα της παλέτας και η απόδοση κάποιων αποχρώσεων.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Επίσης μετά το άνοιγμα έχει διάρκεια ζωής 12 μήνες. Η συσκευασία της είναι ανακυκλώσιμη και η χώρα παραγωγής κάποιων αποχρώσεων είναι η Γαλλία και για τις υπόλοιπες η Ιταλία.
Το βάρος κάθε απόχρωσης είναι 0,92 γραμμάρια άρα στο σύνολο της η παλέτα 16,6 γραμμάρια.
Περιέχει συνολικά 18 αποχρώσεις εκ των οποίων 8 (κρεμώδεις) ματ αποχρώσεις, 8 μεταλλικές αποχρώσεις, 1 σκούρα μαύρη απόχρωση η οποία μπορεί με προσθήκη υγρού στοιχείου να χρησιμοποιηθεί και για τη γραμμή του eyeliner, 1 περλέ συμπιεσμένη απόχρωση.

Οι αποχρώσεις είναι κατάλληλες και για πιο έξτρα καθημερινές εμφανίσεις καθώς και για λαμπερές εμφανίσεις το βράδυ.


ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΣ
https://www.cultbeauty.co.uk/huda-beauty-rose-gold-remastered-palette.html
https://www.sephora.gr/el/paletes-skiwn/24380-rose-gold-remastered.html
https://www.feelunique.com/p/Huda-Beauty-Rose-Gold-Palette-Remastered-16-6g
αλλά και από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας https://hudabeauty.com/en_CY/home

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ
Πρώτα λοιπόν θα ασχοληθούμε με την ματ περιοχή της παλέτας. Για να γίνω πιο συγκεκριμένη:

Η φωτογραφία που βλέπεις με την απόδοση της κάθε απόχρωσης έγινε με ένα μόνο πέρασμα και με το δάκτυλο.

Η περιοχή με τις ματ αποχρώσεις για να είμαι απόλυτα ειλικρινείς με είχε προβληματίσει αρκετά. Καθώς η απόδοση και η ανάμειξη των αποχρώσεων για να φτάνει στο μέγιστο χρειάζονται ειδικές προϋποθέσεις κάτι που μειώνει την βαθμολογία.
Αρχικά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να εφαρμοστούν σε “γυμνό μάτι”. Απαιτείται βάση σκιών ,η στην καλύτερη περίπτωση concealer το οποίο να έχει σεταριστεί με πούδρα.

Κάτω λοιπόν από τις πιο πάνω διαδικασίες μπορείς να την εφαρμόσεις και να δημιουργήσεις το λουκ που επιθυμείς. Από διάρκεια είναι από καλές μέχρι εξαιρετικές. Το χρονικό διάστημα στο οποίο δοκιμάστηκαν κυμάνθηκε από 4-8 ώρες κατά το οποίο δεν παρατηρήθηκαν ιδιαίτερες αλοιώσεις κτλπ.

Ας περάσουμε και στην δεύτερη περιοχή στις πιο μεταλλικές και γυαλιστερές αποχρώσεις.

Εάν θα μπορούσα να περιγράψω με μια έκφραση την συγκεκριμένη περιοχή θα ήταν “του ονείρου”. Βουτυρένιες υφές, εκθαμβωτικά μεταλλικές και ανεπανάληπτη απόδοση με μόνο ένα πέρασμα. Εντάξει είμαι κατενθουσιασμένη και δεν το περιορίζω.. Το μόνο που μπορώ να σημειώσω σαν μειονέκτημα χρειάζεται σεταρισμένο concealer εάν επιθυμείς διάρκεια πέρα των 8 ωρών.
*Η αγαπημένες μου αποχρώσεις bubbly & pink diamond.<3

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ
Η κανονική τιμή του συγκεκριμένου προϊόντος κυμαίνεται στα 60-65 ευρώ.
Δεν θα τα πρότεινα και ούτε πιστεύω ότι αξίζει τέτοιο πόσο. Μπορεί τα μεταλλικά της να είναι εξαιρετικά αλλά δεν παύει να υστερεί στις πιο ματ αποχρώσεις.
Ίσως με κάποια καλή έκπτωση να ήταν καλή αγορά. Πιστεύω ότι απευθύνεται και σε αρχάριους αλλά κυρίως σε επαγγελματίες.

*Γενικά η άποψή μου για την συγκεκριμένη εταιρεία είναι ότι χρησιμοποιεί έξυπνα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κατευθύνεται κυρίως σύμφωνα με τις τάσεις και τις ανάγκες της εποχής. Έχει τη δική της φιλοσοφία και αισθητική και γι’ αυτό σημειώνει και τόση επιτυχία.Ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιέρωσες, καλή συνέχεια.. και μην ξεχνάς να ακτινοβολείς με την δική σου ξεχωριστή απόχρωση.

Με πολλή αγάπη και γκλίττερ,
ΕΕ x

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s